Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αναξιόπιστο κράτος, λεηλατημένοι πολίτες

Τρέχουν παράλληλα: ο φόρος εισοδήματος 2011 και η επίσκεψη της τρόικας για αξιολόγηση. Και τα δύο καθυστέρησαν λόγω των αλλεπάλληλων εκλογών, που έχουν παγώσει κάθε άλλη δραστηριότητα στη χώρα από τις αρχές Απριλίου. Και τα δύο είναι αλληλένδετα: η τρόικα θα βρει ότι τα κρατικά έσοδα υστερούν έναντι των υπεραισιόδοξων και ανελαστικών προβλέψεων, διότι όχι μόνο ο φορολογούμενος πληθυσμός έχει ήδη εξαντληθεί, αλλά και διότι ο υπολογισμός και η βεβαίωση του φόρου καθυστέρησαν σκοπίμως, για να μην ερεθιστούν προεκλογικά οι πολίτες και επηρεαστεί η ψήφος τους.


Πράγματι η ψήφος δεν επηρεάστηκε άμεσα από τον δυσβάστακτο φόρο εισοδήματος, όπως προέκυψε από τις μνημονιακές δεσμεύσεις. Επηρεάζονται όμως τώρα με σφοδρότητα τόσο ο κρατικός προϋπολογισμός όσο και οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί εκατομμυρίων Ελλήνων. Τα ελληνικά νοικοκυριά ακολουθούν μοιραία και αγεληδόν το ελληνικό κράτος στο σπιράλ πτώχευσης και παρακμής. Διότι απλούστατα πολλοί νομοταγείς μισθωτοί και εργαζόμενοι δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους, πολλαπλάσιους από κάθε περασμένη χρονιά, καθώς μάλιστα βρίσκονται ήδη εκτός προϋπολογισμού, εξαντλημένοι από διαδοχικές μειώσεις εισοδήματος, εξαντλημένοι από έκτακτες εισφορές, με μειωμένα ή μηδενισμένα τα αποθέματα ανάγκης, βαρυνόμενοι από άνεργα τέκνα ή άλλους συγγενείς.

Διπλό το κακό άρα: οι πολίτες περνούν το όριο αντοχής, το κράτος δεν μπορεί να συγκεντρώσει αναγκαίους πόρους για συντήρηση θεμελιωδών λειτουργιών. Η κουτοπόνηρη αναβολή των φορολογικών δηλώσεων σε μετεκλογικό χρόνο ανέβαλε απλώς την έκρηξη της βόμβας. Δυστυχώς όμως η βόμβα απασφαλίζεται μες στο καλοκαίρι: πολλοί συνεπείς πολίτες δεν θα παραμείνουν συνεπείς. Το χρέος θα τους λυγίσει, θα τους οδηγήσει σε ακούσια πλην αναγκαστική παύση πληρωμών. Δεν θα πληρώνουν, όχι γιατί αρνούνται να πληρώσουν, όχι από ανυπακοή, αλλά γιατί δεν έχουν, γιατί δεν μπορούν.

Δυστυχώς, η πολιτική τάξη ενώπιον της ιστορικής πρόκλησης αποδεικνύεται διπλά ανίκανη και άβουλη: όπως δεν διαπραγματεύτηκε εγκαίρως και λυσιτελώς μια βιώσιμη λύση του δημόσιου χρέους, έτσι ακριβώς δεν εξυγίανε τα δημοσιονομικά με ορθολογικό και λειτουργικό τρόπο, με εντοπισμένες ενέργειες και δίκαιη φορολόγηση. Δουλικότητα και ανεπάρκεια προς τα έξω, λεηλασία και αδικία προς τα μέσα, λεηλασία στρεφόμενη προς τους νομοταγείς και παραγωγικούς.

Το αποτέλεσμα είναι διπλά ολέθριο. Η χώρα αποδέχεται στόχους τους οποίους αδυνατεί να επιτύχει, και στην ασυλλόγιστη πορεία προς τους στόχους εξοντώνει τους πολίτες της και εξευτελίζεται διεθνώς. Καταρρακωμένo κράτος και απροστάτευτοι άνθρωποι: ιδού ένας ορισμός του failed state.

83 σχόλια :

  1. Ανώνυμος4/7/12 12:55

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/12 12:57

    και γιατί τοση στεναχώρια? αποτελεσματα Γλανιτσιας πασοκ-ν.δ δημαρ σύνολο ψήφων 163
    οι υπόλοιποι όλοι μαζί με λευκά ακυρα με γεωργαλά και χρυσή αυγή μαζί σύνολο 88 ψήφοι 65% έναντι 35% η δημοκτατία μίλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/12 13:57

    σε συνεχεια του 2ου σχολιου
    Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012
    O βοσκός και τα πρόβατα...

    Γράφει ο Νίκος Βραχασωτάκης.
    Κάποτε σε ένα μαντρί ζούσαν πολλά πρόβατα.
    Η ζωή ήταν ήρεμη και ήσυχη καθώς όλα ήξεραν πως είχαν εξασφαλίσει το φαγητό τους, το μόνο που τους στεναχωρούσε βέβαια ήταν πως ήξεραν πως αργά ή γρήγορα ο βοσκός θα τα σκοτώσει για να πάρει το μαλλί και το κρέας τους αλλά και τα ίδια είχαν συμβιβαστεί με αυτό θεωρώντας το λογική εξέλιξη της ζωής τους.
    Ο καιρός πέρασε και είχε έρθει η ώρα να σφαχτούν, κανένα δεν ήθελε να πεθάνει αλλά όλα είχαν πλέον πειστεί πως έτσι έπρεπε να γίνει.
    Από το μαντρί μπορούσαν να φύγουν εύκολα αλλά κανένα δεν τόλμησε να προσπαθήσει ποτέ δείχνοντας τυφλή εμπιστοσύνη στον βοσκό που τόσα χρόνια τα τάιζε και τα πότιζε.
    Λίγες ώρες πριν τα πάρουν για να τα σφάξουν ένα νεαρό σε ηλικία πρόβατο πρότεινε να φύγουν όλα μαζί και να ζήσουν μόνα τους χωρίς να έχουν ανάγκη κανέναν.
    Όλα τα πρόβατα άρχισαν να φωνάζουν και να λένε πως αυτό θα ήτανε τρέλα γιατί δεν θα έβρισκαν αλλού νερό και τροφή και πως ο μόνος που μπορούσε να τους τα προσφέρει ήτανε ο βοσκός που τα φρόντιζε χρόνια ολόκληρα.
    Το νεαρό πρόβατο τους είπε πως έτσι και αλλιώς σε λίγο θα είναι νεκρά και πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν φεύγοντας από το μαντρί που ήταν κλεισμένα τόσα χρόνια.
    Τα υπόλοιπα πρόβατα δεν έδειχναν να αλλάζουν στάση ενώ ο χρόνος που είχαν για να φύγουν λιγόστευε.
    Το νεαρό πρόβατο σεβάστηκε την άποψη τους και έμεινε μαζί τους στο μαντρί.
    Λίγη ώρα αργότερα ήτανε όλα νεκρά…
    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/12 14:38

    Έπιασαν κάτι αοιδούς που είχαν τα κότερά τους δηλωμένα επαγγελματικά για να μην πληρώνουν φόρους κλπ οι φτωχούληδες......

    Τράβα ηλίθιε έλληνα και στριμώξου να πας να τον ακούσεις στο κέντρο που τραγουδάει με 100 και βάλε τη μπόμπα τη μπουκάλα....τρέξε δε θα προλάβεις....

    Αντί να στοχοποιηθεί το λαμόγιο και να μην αγοράσει κανένας δίσκο του και να μην πατήσει κανείς εκεί που τραγουδά. Έτσι αντιδράνε τη σήμερον συν-ραγιά, έτσι πολεμάνε σήμερα, αυτά είναι τα όπλα σου και δεν τα ξέρεις.

    Τώρα εσύ ψάξε αντίλογο ότι εδώ δεν έχουμε να φάμε, θες και 100 ευρώ το μπουκάλι.....και τήρα τα πουλάκια που πέταξαν....Ποτέ δεν πετάνε τα πουλιά, ουαί και αλήμονο αν έτσι μοιρολατρικά τη δεις τη φάση....ποτέ δεν πετάνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/12 16:49

    μαυροψυχουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/12 19:10

    ΜΥΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ,ΧΑΡΑΒΑΝΙ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΟΛΑΓΚΑΔΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/12 19:16

    45χρονος δικηγόρος αυτοκτονεί στο Σύνταγμα
    Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη νέα αυτοκτονία που συνέβη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας 45χρονος ανέβηκε σε ταράτσα κτιρίου κοντά στο Σύνταγμα, από όπου έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.
    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο τραγικός άνδρας ήταν δικηγόρος, ο οποίος επέλεξε το συγκεκριμένο τριώροφο κτίριο, στην......
    οδό Απόλλωνος 11, για να βάλει τέρμα στη ζωή του.
    Ωστόσο, κανείς από τους περίοικους ή τους ενοίκους της πολυκατοικίας δεν γνώριζε τον άτυχο 45χρονο, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.
    Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.
    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 7/04/2012 05:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/12 19:19

    "Σκάει" η βουλγαροποίηση των μισθών μας...
    Μια δύσκολη διαπραγμάτευση αναμένεται στο υπουργείο Εργασίας, με τους εκπροσώπους της Τρόικας να φέρονται αποφασισμένοι να απασφαλίσουν ακόμη και τη βόμβα της περαιτέρω μείωσης των κατώτατων μισθών στα επίπεδα των 450 ευρώ μικτά...
    Η πληροφορία που κυκλοφορεί από τις αρχές της εβδομάδας στα γραφεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. Υπάρχουν μόνο «γενικόλογες» πληροφορίες που θέλουν, σε τεχνικό επίπεδο να έχει ήδη γίνει κρούση, ώστε να......
    προετοιμαστεί η ελληνική πλευρά έναντι πιέσεων, ακόμη και για περαιτέρω μείωση των κατώτατων μισθών, που σήμερα, μετά τις περικοπές του προηγούμενου Μνημονίου, έχουν οδηγηθεί στα 580 ευρώ μεικτά.
    Το γεγονός δε, ότι η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας προετοιμάζει το οπλοστάσιό της προκειμένου να αντικρούσει τέτοιες πιέσεις, επιτείνει τις φήμες, ενώ προκαλεί εύλογη αγωνία σε χιλιάδες εργαζόμενους.
    Είναι χαρακτηριστική, η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, εχθές, σε τηλεοπτικές του παρεμβάσεις, ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει στην Τρόικα στοιχεία που δεν θα επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, για την γνησιότητά τους και την ακρίβειά τους, τα οποία θα αποδεικνύουν το αδιέξοδο της ακολουθούμενης πολιτικής, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ύφεση και την ανεργία. «Με όπλο αυτά τα στοιχεία και παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές μας προτάσεις, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε να εγκριθεί ένας άλλος δρόμος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
    Αυτόν τον άλλο δρόμο, αναζητούν στο υπουργείο Εργασίας, που έχουν καταλήξει πως μέσα στο 2012 το μοναδιαίο κόστος εργασίας θα μειωθεί συνολικά 8,8%. Άλλο ένα 8% θα μειωθεί μέσα στο 2013, ενώ θα υπάρξει μια μικρή αύξηση της τάξης του 0,3% με 0,5% το 2014. Έτσι, θα επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά 15% μέχρι τα 2014, όπως προβλέπει το Μνημόνιο 2.
    Εδώ είναι που έρχονται οι πληροφορίες για περαιτέρω μειώσεις κατώτατων μισθών, κοντά στα 450 ευρώ μεικτά, που αντιστοιχούν σε 390 ευρώ «καθαρά», καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Τρόικα δεν δέχεται εκτιμήσεις για επίτευξη μελλοντικών στόχων και ζητά άμεσα και απτά μέτρα.
    Ένα σημαντικό πρόβλημα που θα κληθεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας να αντιμετωπίσει, με επικεφαλής τον Γ. Βρούτση, είναι η δέσμευση του Μνημονίου 2 για νομοθετική ρύθμιση του θέματος καθορισμού των κατώτατων μισθών, μετά από διαπραγμάτευση και με τους κοινωνικούς εταίρους.
    Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι θα έρχεται το κράτος να αποφασίζει για το ύψος των κατώτατων μισθών, όπως έκανε η κυβέρνηση Παπαδήμου με την πράξη υπουργικού συμβουλίου, παρακάμπτοντας τη διαδικασία συλλογικών διαπραγματεύσεων όπως προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας.
    Ίσως, εκτιμούν κάποιοι που γνωρίζουν τον τρόπο διαπραγμάτευσης των Τροϊκανών, η λύση βρεθεί μέσα από την εφαρμογή ειδικών οικονομικών ζωνών, για παράδειγμα σε περιοχές που πλήττονται από ανεργία ή που συνορεύουν με βαλκανικές χώρες στις οποίες ισχύουν πιο ανταγωνιστικοί όροι (σε φορολογικό, εργασιακό και μισθολογικό επίπεδο). Την ιδέα ήδη, πρότεινε στο χθεσινό συνέδριο του Economist, o αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.
    Η ιδέα δεν είναι καινούργια, έχει τεθεί αρκετές φορές από την Τρόικα κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου και μένει να ξεκαθαριστεί, τι εννοεί η Τρόικα όταν κάνει λόγο για ανταγωνιστικούς όρους με τις βαλκανικές χώρες και τι εννοεί η κυβέρνηση, μέσω του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, όταν ρίχνει στο τραπέζι μια αντίστοιχη πρόταση, με την επισήμανση ότι θα υπάρχει σεβασμός των εργασιακών δικαιωμάτων...
    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 7/04/2012 03:51:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/7/12 19:47

    Η Μέρκελ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας στα μάτια του μέσου Έλληνα. Ομοίως και ο υπουργός της, κ. Σόιμπλε. Για τα μέλη της τρόικας δεν το συζητάμε! Αν ήταν στο χέρι μας θα τους αλείφαμε με πίσσα και θα τους στέλναμε με τα πόδια από την Αθήνα στο Βερολίνο. Ο Ρεν; Α πα πα πα! Η Λαγκάρντ; Αλίμονο της αν την βρούμε μπροστά μας. Ο Γιούνκερ; Εκβιαστής! Κι αυτός ο Ολάντ δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία...

    Πως γίνεται κι όσοι ξένοι έχουν ασχοληθεί με την Ελλάδα αντιμετωπίζονται ως εκπρόσωποι του «εξ από δω», είναι ένα περίεργο θέμα. Όλοι μας επιβουλεύονται, όλοι μας μισούνε, όλοι συνωμοτούν για το κακό μας. Είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι όποτε μας συμβαίνει μία μεγάλη εθνική τραγωδία, αναζητούμε τα αίτια μακριά και πέρα από εμάς. Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται με τόση μεγάλη πιστότητα, που στο τέλος καταντά ανιαρό, καθώς το σενάριο είναι εύκολα προβλέψιμο.

    Αυτή η αυτοκαταστροφική μανία είναι εκ των πραγμάτων επικίνδυνη και αντιπαραγωγική. Καταστρέφει με ιλιγγιώδη ταχύτητα οποιοδήποτε απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου είχε δημιουργηθεί στο εξωτερικό και προκαλεί αναίτια ένα εχθρικό κλίμα ακόμη και σε δυνάμεις που μέχρι πρότινος ήταν στο πλευρό μας.

    Σε πολλούς στο εξωτερικό η εικόνα μας μοιάζει με ενός κακομαθημένου γείτονα που βγαίνει το βράδυ μεθυσμένος και αρχίζει να προκαλεί σοβαρές ζημιές στους κήπους και στις περιφράξεις. Κι όταν την άλλη μέρα του ζητάνε να επανορθώσει, εκείνος αρχίζει και τους βρίζει και τους απειλεί. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, είναι ο τελευταίος που θα ήθελε κανείς να βοηθήσει...

    Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ έκανε πρόσφατα λόγο για πολιτικό σχέδιο απομόνωσης της Ελλάδας. Είναι ένα σενάριο που στο εξωτερικό κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο κ. Ρουμελιώτης ήταν ο πρώτος που μίλησε για το κούρεμα (με δηλώσεις του στην εφημερίδα Κεφάλαιο), όταν όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα απέκλειαν κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θεωρούμε τις επισημάνσεις του κ. Ρουμελιώτη αρκετά σοβαρές.

    Αντίθετα, μόνο ως μη σοβαρές μπορεί να λάβει κανείς τις προσδοκίες ότι το κενό της Ευρώπης θα το καλύψει η Κίνα και η Ρωσία. Αρκεί να εξετάσει το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται σήμερα η Ελλάδα από τους... διεθνείς τοκογλύφους και το αντίστοιχο επιτόκιο με το οποίο δανείζουν οι προστάτες των λαών Ρώσοι και Κινέζοι. Όπως επίσης και τους όρους με τους οποίους δανείζουν. Δηλαδή το μνημόνιο που θα ζητήσουν να υπογράψουμε. Αν θα μας δανείζουν. Διότι προς το παρόν δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις...

    Θανάσης Μαυρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/7/12 19:59

    Συζήτησις ¨νεκροθάφτου¨ - ¨φιλοσόφου¨

    1-1, ε, ρε όταν ο στόκος ξερένεται, γίνεται ντουβάρι....

    Του χρόνου να μου το γράψετε αυτό, γιατί ότι σας λέω πέρσι μου το λέτε φέτος, κάτι φρέσκο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/7/12 20:30

    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΜΕ ΚΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΒΛΑΚΑ.ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/7/12 20:49

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ 7.59 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΡΔΟΣ

    Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ
    Του πατριώτη Νίκου Μιχαλολιάκου

    30 Απριλίου. Ξημερώνει μεγάλη επέτειος για τον ναζισμό. Σαν σήμερα το 1945, ο Αδόλφος Χίτλερ εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο, αυτοκτονώντας στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο. Η συγκίνηση των χρυσαυγιτών για τον θάνατο του Αδόλφου είναι μεγάλη και η λύπη αβάσταχτη.

    Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός. Το εξώφυλλο κοσμεί το επίσημο πορτραίτο του αρχηγού του Γ’ Ράιχ.

    Ο Νίκος Μιχαλολιάκος τιμά τον Αδόλφο με επικήδειο που φέρει τον τίτλο «Χίτλερ για χίλια χρόνια». Αξίζει να το διαβάσουν όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, ειδικά οι «ελληνόψυχοι»: «Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

    Τότε βέβαια που τα έγραφε ο Μιχαλολιάκος δεν τον απασχολούσε άμεσα η είσοδος στο Κοινοβούλιο (και η παχυλή αποζημίωση) και γι’ αυτό ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».

    Ο διθυραμβικός επικήδειος κλείνει με τον απαιτούμενο ναζιστικό χαιρετισμό: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/7/12 22:00

    Το τσόκαρον, γιδοξούριον, δε γίνεται γόβα, πάει και τελείωσε.....απολπίστηκα ο δόλιος.....συνεχίστε την υψηλού επιπέδου συζητησίν σας ¨φιλόσοφε¨και ¨νεκροθάπτα¨....αφερίμ γκαρντάσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/7/12 22:30

    Και για να σπάσουμε λίγο τη μαυρίλα κλικ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/7/12 23:02

    Και το έχουμε ματα ΄πει. Η ηλιθιότητα και ο χρόνος δεν πολεμιούνται......Τι να κάνουμε?????


    Διανυκτερεύεις?????....αλλά τι ρωτάω, αυτό είναι σίγουρο.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/7/12 23:56

    ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΟΝΟ ΒΙΑ.ΧΟΥΧΟΥΛΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/7/12 07:35

    ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
    "Καμπανάκι" από τον Συνήγορο του Πολίτη για τις έκτακτες εισφορές

    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Συνήγορος του Πολίτη για τις πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις που πλήττουν δυσανάλογα τις ευάλωτες ομάδες πολιτών, χωρίς να γίνεται την ίδια ώρα κάποια ανάλογη προσπάθεια για την πάταξη της φοροδιαφυγής.
    Καμπανάκι από τον Συνήγορο του Πολίτη για τις έκτακτες εισφορές

    Όπως σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Πολίτη, «οι πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις πλήττουν εισοδήματα που έχουν ήδη φορολογηθεί με τον συνήθη φόρο εισοδήματος και υπερβαίνουν τις οικονομικές δυνατότητες ευπαθών ομάδων πολιτών».

    Ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, η ανεξάρτητη αρχή με επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών υπογραμμίζει ότι «τα φορολογικά βάρη πρέπει να κατανέμονται στους Έλληνες πολίτες ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Η κατανομή δηλαδή του φορολογικού βάρους θα πρέπει να γίνεται όχι με οριζόντια μέτρα, αλλά με την έννοια της ισότητας στη φορολογική προσπάθεια».

    Ήδη από πέρσι στο Συνήγορο του Πολίτη έχει αυξηθεί υπέρμετρα ο αριθμός αναφορών από πολίτες σχετικά με τα φορολογικά μέτρα, που για άλλη μια φορά επιβαρύνουν υπέρμετρα τα δηλωθέντα εισοδήματα χωρίς να γίνεται ανάλογη προσπάθεια για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Ενώ γίνεται μεγάλη κουβέντα για τη φοροδιαφυγή, η καταπολέμησή της παραμένει ουσιαστικά σε επίπεδο σχεδίου.

    "Η παρέμβασή μας είναι θεσμικού χαρακτήρα" επεσήμανε η Συνήγορος του Πολίτη, Καλλιόπη Σπανού, μιλώντας στο ΑΜΠΕ. "Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι, αλλά με τρόπο που να μην από-νομιμοποιηθεί αυτή η υποχρέωση" σημειώνει η κ. Σπανού και διευκρινίζει ότι "εάν δεν ληφθούν υπόψη κάποιες άλλες παράμετροι, άνθρωποι που βρίσκονται στα όρια τους και εφόσον συνεχισθεί η φορολογική πίεση ενδέχεται να οδηγηθούν σε μη συμμόρφωση", τονίζει η κ. Σπανού.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνηγόρου του Πολίτη, από τις μέχρι σήμερα αναφορές προκύπτει ότι ένας μεγάλος αριθμός νοικοκυριών είναι υπερχρεωμένα (αποπληρώνουν ένα καταναλωτικό και ένα στεγαστικό δάνειο) εν μέσω συνεχόμενης μείωσης εισοδήματος.

    Οι πολίτες αδυνατούν να συνεισφέρουν περαιτέρω στα φορολογικά βάρη, ορισμένοι μάλιστα αντιμετωπίζουν και πρόβλημα βιοπορισμού.

    Έτσι το ύψος των έκτακτων φόρων εμφανίζεται, τις περισσότερες φορές δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες των φορολογουμένων, οι οποίοι ενδέχεται να εκποιήσουν ιδιοκτησία ή να λάβουν πρόσθετα δάνεια, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Σε περίπτωση μάλιστα μη συμμόρφωσης υπάρχει κίνδυνος επιβολής μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως η κατάσχεση ακίνητης περιουσίας τους.

    «Πολύ περισσότερο την περίοδο της οικονομικής κρίσης που πλήττει άνισα τις διάφορες κοινωνικές ομάδες» σημειώνει ο Συνήγορος του Πολίτη «έχει σημασία η εξέταση των μέτρων αυτών υπό το πρίσμα της συνταγματικά κατοχυρωμένης αρχής της αναλογικότητας». Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σε άλλες έννομες τάξεις της ΕΕ έχει κριθεί ότι η φορολόγηση του εισοδήματος σε ποσοστό άνω του 50% αυτού, προσδίδει στο φόρο απαγορευμένο δημευτικό χαρακτήρα.

    Ο Συνήγορος του Πολίτη θεωρεί ότι από τη διαδοχική φορολογική επιβάρυνση, τόσο σε επίπεδο άμεσης φορολογίας (φόρος εισοδήματος, έκτακτες εισφορές και τέλη, φορολογία ακινήτων) όσο και σε επίπεδο έμμεσης φορολογίας (Φ.Π.Α. και ειδικοί φόροι κατανάλωσης πετρελαιοειδών, καπνών κλπ) δεν πρέπει να θιγεί ο πυρήνας δικαιωμάτων των πολιτών, όπως της ιδιοκτησίας και της επιχειρηματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/7/12 07:36

    ΜΕΡΚΕΛΑΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ Η ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/7/12 07:46

    Καλα τον πατριωτη με τα κεφαλαια τι μυγα τον τσιμπισε. Ο αλλος τις τραγουδιαρες με τα κοτερα που δεν δηλωναν καυτηριασε.

    Στις 7.10 που εκανε το πρωτο αρνητικο σχολιο τι ειχε στο νου του;;;;;

    Μηπως ρε εχει θιχθει καπου αλλου και δεν εκδηλωνεται και αρχιζει να βριζει δηθεν σε ασχετα;;;;;

    Πατριωτη με τα διαγγελματα υπερ συριζα και καμενου (νομιζω ο ιδιος εισαι) διαφωνεις οτι την τροικα την εφερε το σαπιο πολιτικο συστημα με τις χιλιαδες φοροκλεπτες και ρουσφετια;;;;;;

    Με αυτα οποιος τα βαζει γιατι τον βριζεις;;;;;;καιρο εχω την απορια.

    Δεν κανεις αντιπαραθεση επιχειρηματων αλλα ανταλλαγη υβρεων. Αυτη ειναι η αξια που επιφυλασεις στον εαυτο σου που θελει να εκτεθει στην κοινη θεα;;;;

    Δε νομιζω. Σοβαρα τωρα τι σε πειραξε μεχρι το πρωτο σου αρνητικο σχολιο, τι ανηθικο εγραψε ο αλλος μεχρι εκεινη τη στιγμη. Αν δεν απαντησεις τοτε εισαι για τα μπαζα....


    (κοιτα ρε που θα κανω διατριβη στη διαμαχη σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/7/12 07:48

    ΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕ

    04/07/2012
    Ως πράξη η αυτοκτονία

    Αν υπήρχε ένας πολύ μεγάλος χάρτης της Ελλάδας και οι Αρχές τοποθετούσαν μαύρο σημαιάκι σε κάθε σημείο που συμβαίνει μια αυτοκτονία, – σίγουρα, πολύ σύντομα θα μαύριζε ο χάρτης από τα μαύρα σημαιάκια των αυτοκτονιών...
    Θα ήταν χιλιάδες και με αύξουσα γεωμετρική πρόοδο, – προϊόντος του χρόνου.
    Κανείς, φυσικά, δεν θα απαιτούσε, είκοσι πέντε αιώνες μετά τις Θερμοπύλες να ισχύει ακόμη η σπαρτιατική αντίληψη, ότι, δηλαδή, η αυτοκτονία δεν πρέπει να γίνεται προς αποφυγή πράξεων, αλλά να είναι η ίδια (η αυτοκτονία) πράξη.
    Τη σπαρτιατική αυτή αντίληψη, άλλωστε, την αναφέρει και ο Θουκυδίδης στην Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου, με αφορμή την πολιορκία αγήματος Λακεδαιμονίων από Αθηναίους στα Αντικύθηρα. Οταν οι επιτελείς του Σπαρτιάτη Αρχηγού πρότειναν να αυτοκτονήσουν προκειμένου να μη συλληφθούν αιχμάλωτοι, εκείνος τους απάντησε:
    – «Δει δε του αυθαιρέτου θανάτου ου φυγήν είναι πράξεων, αλλά πράξιν...».
    Μετά από αυτό, έκαναν ηρωική έξοδο, έσπασαν τον αποκλεισμό και γλίτωσαν! Και η ρήση εκείνη του γενναίου Σπαρτιάτη έμεινε «κοινόν κτήμα εσαεί» στους επιγιγνόμενους.
    Οσο για το εναγώνιο ερώτημα γιατί οι Νεοέλληνες λησμόνησαν παντελώς τη σπαρτιατική αντίληψη να κάνουν την αυτοκτονία τους πράξη, – αυτό, σωστό είναι να απευθυνθεί στον κ. Γ. Παπανδρέου και την καμαρίλα του, οι οποίοι συνειδητά και μέσα από συγκεκριμένη πρακτική χαλάρωσαν και αποδυνάμωσαν το αγωνιστικό φρόνημα του ελληνικού Λαού:
    Πρώτα τον συκοφάντησαν ως διεφθαρμένο. Υστερα τον έσπρωξαν και τον έριξαν στις αγκάλες του ΔΝΤ και της τοκογλυφικής Ευρώπης. Μετά του έκοψαν, μία προς μία όλες τις κατακτήσεις του κατά τον Εικοστό Αιώνα. Κατόπιν, με τη βοήθεια των ΜΜΕ τον έπεισαν ότι το μέλλον είναι μακρινό και αβέβαιο και δύσκολα προσπελάσιμο. Ακολούθησαν τα Μνημόνια, οι Δανειακές Συμβάσεις, οι Εφαρμοστικοί Νόμοι, καμιά δεκαριά φορολογικά νομοσχέδια, οι χθεσινές δεσμεύσεις που ακυρώνονταν σήμερα και οι σημερινές μεγαλοστομίες που διαψεύδονταν αύριο και τα «κουρέματα» και τα PSI και τα χαμένα αποθεματικά των Ταμείων...
    Και οι «Αναλυτές», φυσικά!
    Οι οποίοι, ως πιστοί υπηρέτες της Καμαρίλας, κλάδευαν τις προοπτικές του Λαού, ξερίζωναν κάθε ελπίδα του και προπαγάνδιζαν όλοι ότι οι Ελληνες οφείλουν (άνεργοι, ανασφάλιστοι, απλήρωτοι και με τα μισά χρήματα!) να πληρώσουν 300 δισ. ευρώ, αφού δανειστούν 240 δισ., ώστε το 2020 να χρωστάνε το 120% του ΑΕΠ και ώστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να ξεχρεωθούν μετά το 2042...
    Ευνούχισαν τον Λαό. Και αρκείται, πια, να αυτοκτονεί προς αποφυγή πράξεων, αντί να είναι πράξη η αυτοκτονία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/7/12 07:49

    ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/7/12 07:50

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/7/12 07:51

    Α, και μην αρχισεις παλι τις παρλαπιπες οτι ειμαι ο αλλος γιατι και αλλες φορες με εχεις χρεωσει.....Μερικες φορες παθαινεις ....συγχιση και περδουκλωνεσαι (ετσι το λενε;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/7/12 07:57

    Βλεπω οτι ειμαστε σε ζωντανη συνδεση (ο Νις μας την εστησε) αλλα περα απο το αν ειμαι ο ιδιος η ο αλλος δεν απαντας στην ερωτηση. Μεχρι 7.10 τι σε μυγιασε και αρχισες τις βρισιες. Οι τραγουδιαρες η κατι αλλο;;;;;

    Παντως εγω δε διαβαζω αδεσμευτο (αυτο για την παλιοδεξια που εγραψες) πως το λενε (θελει η π .....να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει) αλλα αστο αυτο (ελευθερος εισαι να πιστευεις οτι θελεις) τι σε τσιμπησε μεχρι 7.10.

    Αν δεν πεις αυτο, τοτε ειπαμε....για τα μπαζα, εμμονες κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/7/12 08:08

    Α, για σχολιασε και το επιδοματακι των υπαλληλων της βουλης.......

    Ο τομσεν η ο πολσεν φταιει;;;;;

    O πολεμος για την πατριδα ηταν παντα υποθεσει του λαουτζικου και οχι των λαμογιων. Αυτα τα λαμογια που ο αλλος καυτηριαζει γιατι εσενα σε φτιαχνει;;;;;Ανηκεις σε καμια κατηγορια και δεν εχεις το επιπεδο αυτοκριτικης να πεις ναι οκ ετσι ειναι....

    Αυτα τα ερωτηματα στα απευθυνω με ευγενεια βλεπεις, οι βρισιες ειναι για εκεινους που δεν εχουν τι να πουν, για τους φελλους, νομιζω συμφωνεις ετσι;;;;;;

    Αν δεν συμφωνεις ουτε εδω να ψαξω να βρω την καρτα του....γιατρου μου.....να σου δωσω το τηλεφωνο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/7/12 08:30

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/7/12 09:02

    Περιμενω την απαντηση σου, τι ηταν αυτο που σε ενοχλησε και αρχισες στις 7.10 να τα παιρνεις στη γκρανα;;;;

    Δε σε περασα υπαλληλο της βουλης, να το σχολιασεις θελω και αν γι αυτο φταιει ο τομσεν...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, καταλαβαινομαστε.....

    Και γιατι τοσον καιρο δεν κατσαδικαζεις τα χιλιαδες λαμογια κλεφτες, επιορκους (ο αλλος τους εχει αναφερει αρκετες φορες) και μαλιστα τον λες ανθελληνα που τους τα σερνει....

    Αν δεν απαντησεις στα ερωτηματα τοτε δεν εχει κανενα νοημα να γραφεις εδω μεσα, μονο και μονο να λες πατριωτες βλακες, ηλιθιους, προδοτες και οτι σου κατεβαινει....

    Βλεπεις οτι οποιος σου απανταει σε κατακρινει και κανενας δεν εχει συμφωνησει μαζι σου. Μην αρπαζεσαι, κανενας δεν εχει συμφωνησει μαζι σου, μονο καποιοι σε καλαμπουριζουν σε κατσαδιαζουν και σου τα χωνουν, γιατι καπου κουρασες με τις αυτοκτονιες και τα μονοτονα επιδερμικα και ανουσια σχολιακια σου υπερ καμενου, ειδικα πριν τις εκλογες. Μαλιστα οποιος διαφωνουσε μαζι σου ηταν λεφτας, πασοκος, νδ, λαος, μανος και οτι θες εγραφες.

    Απαντηση τελικα εχεις, διαφορετικα το υβρεολογιο το ξερεις το εχεις εξασκησει εδω μεσα αρκουντως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/7/12 10:07

    Επειδή έχω κάνει μπογιατζής, ξέρετε τι καλά που κολλάει ο στόκος πάνω στο φελλό.......τέλειος συνδυασμός...

    Τι να σου απαντήσει, έχει να σου απαντήσει??????

    Θ΄αρχίσει τώρα με μένα και.... βάλτε τις αντιασφυξιογόνες μάσκες από τον οχετό που θα αμολύσει.....

    Αλήθεια μήπως άρχισε το ¨ξεγύμνωμα¨ ????? Δε λες καλύτερα το ονοματάκι σου (γιατί θα γλυτώσεις τότε το κράξιμο) ενώ μου φαίνεται ότι άρχισαν το ξεπουπούλιασμα και θα σε μάθουν όλοι και τότε πόσα παρατσούκλια θα σου κολλήσουν με καλύτερο αυτό του ¨νεκροθάπτου¨....


    Εγώ θα σε ¨λιώνω¨ όπου σε πετυχαίνω γιατί ένας προδοτάκος της κουμουνιστικής αριστεράς είσαι, σαν άλλος γιωργαλάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/7/12 11:02

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΙΕ 9.02 ΚΑΙ 10.7 ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟ ΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ΄ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ.Ε ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος5/7/12 11:04

    ΕΣΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΤΑΧΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕΣ ΒΑΘΥΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος5/7/12 11:08

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Ν ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ.ΜΑΣ ΤΡΩΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5/7/12 11:10

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ.ΤΑΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΑ Η ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/7/12 13:24

    Ρε 10.07 ενω το ειχα στριμωξει στα σχοινια και δεν ηξερε τι να απαντησει, ηρθες και το εκανες πυραυλο......το ανεβασες στα καγκελα, αστο να ξεβρακωθει λιγο ακομα, αστο σου λεω.....

    Εσυ μπορει να το ξερεις, εμενα δεν με ενδιαφερει, παρα μονο το ξαναρωτω.

    Μεχρι το σχολιο του στις 7.10 τι ηταν εκεινο που τον ενοχλησε.

    Δεν εχει απαντησει και ο ιδιος στον εαυτο του μαλλον, διαφορετικα ευγενικα και ηρεμα εγω περιμενω απαντηση, αλλα μου φαινεται ψαχνει αφορμη να λακισει απο δω μεσα γιατι εγινε η μασκοτ μας......

    Θα μας λειψεις πατριωτακι μην το κανεις αυτο και θα μεινω με την απορια. Και σταματα να βλεπεις εφιαλτες, δεν ειμαι αυτος που νομιζεις, τι στο καλο παρακρουση επαθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/7/12 14:09

    ΡΕ ΑΛΛΟΚΟΤΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/7/12 14:17

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/7/12 14:25

    φαινεται απο μακρια οτι δεν σας ηρθε το καλεσοχαρτι του στουρναρα.......θα σας ειχε κοπει η μιλια....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος5/7/12 15:01

    Οόόχχιιιιιιιιι, μην το κανεις αυτό, τι θα γίνω χωρίς .....βαρβάρους......

    Απάντηση πατριώτη δε θα πάρεις, γιατί δεν έχει τα ούμπαλα να πει ναι στα τυφλά έβριζα όποιον νόμιζα, όπως φανταζόταν η γκλάβα μου.....

    Νιώθω υπερήφανος που καθάρισα (ωσεί άλλος ηρακλής) την κόπρον από το μπλόγκ μας και δεν θα μαυρίζει η ψυχή μας,αλλά .......τι μου λέει ότι θα εμφανιστεί νέο όνομα οσονούπω....΄κανας καραϊσκάκης, ΄κανας αντρούτσος, ΄κανας μαρμαρωμένος βασιλιάς (και αυτό παίζει...)

    Πάντως προς το παρόν ας απολαύσω τη νίκη μου, δύσκολη αλλά τα κατάφερα.......ΤΕΛΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ!!!!!!Το είπε σας έχω μάρτυρες, αν εμφανιστεί πάλι τότε θα πρόκειται για πολύ κότα, για πολύ τσουτσού.....

    Ο δε Γιάννης (ο στουρνάρας ντε) είναι κολλητό φιλαράκι και θα συνεχίσει το θεάρεστον έργον της διάσωσης της πατρίδος. Και ο καμένος την πατρίδα θέλει να δώσει, αμ εκείνος ο κασιδιάρης???? εκείνος και αν θέλει να τη σώσει....Ποιος από τους σωτήρες θα με σώσει εμένανε?????

    Μη συνεχίζεις, γιατί έχω φουσκωθαλασσιές και τώρα που μου τελείωσε ο ελληναράς θα περιλάβω ΄σενα και θα έχω απώλεια δυνάμεων....μήπως και ματα παρουσιαστεί για να το κιώσω μπίτι....

    Δεν ήταν και ευριματικό και στις βρισιές, κανα δυο τρεις τετριμένες έγραφε και αναχάραζε σαν κάτι παλιο γκιοσόγιδες. Λιμοτάγαρο μάτι μου τι περίμενες, γι' αυτό κρύφτηκε.....

    Λάκισε και δεν έδοκε απάντηση στον ανθρωπάκο που τούγραφε ούλια την ημέρα σήμερα να του πει τι τον ενόχλησε και τον έβρισε. Και το κουφό λούμωσε σαν κάτι παλιοζάγαρα πίσω από πατουλιές....΄Δεν είναι τυχαίο που από την κουμουνιστική αριστερά έφτασε στον καμένο, αφού πέρασε πρώτα για καμιά 30 χρόνια από το πάρτυ πασοκ......

    Άϊντε σε μερικές μερούλες θα ξεκουραστώ και ΄γω λιγουλάκι, θα ησυχάσετε και σεις και τότε μπορεί να εμφανιστεί σαν κάτι παλιόσκυλα με την ουρά στα σκέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος5/7/12 15:11

    A, και το χαρτί της εφορίας μου ήρθε. 12.500 περίπου ευρώ να πλερώσω επιπλέον. Χαλάλι μπρε, για την πατρίδα, αλλά σκόρδο στα μάτια σας και ρίγανη στον κ....σας, φθονεροί μη με ματιάσετε που έχω και πλερώνω, ενώ εσείς τα κρύβετε.....Μαζί σας ρε θα τα πάρετε?????

    Με δανεικά μου γίνατε νοικοκυραίοι και θέλτε να σας πλερώνουμε κιόλας από πάνω......Μετά πώς να σωθεί η δολία η πατρίς.....βδέλες απομυζήσατε τον πλούτον του κράτους και τώρα που καλείσθε να συνεισφέρετε ουρλιάζετε αληκαυχούντες ωσεί κύνες.....

    Εις πόλεμον ευρισκόμεθα και υπερ πατρίδος να πέσετε.....Η εποχή μας δεν γεννά ήρωας?????....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο ποδογορινός5/7/12 15:45

    Τώρα πλάκα κάνετε, με τα καλά σας τα λέτε, σας χάνω δε μπορώ να παρακολουθήσω, γιατί μάλλον πρόκειται για παλιά ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος5/7/12 16:44

    ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΡΘΕ ΕΦΟΡΙΑ 12500 Ε ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ .ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΓΔΑΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΥΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/7/12 16:55

    ανατριχιασα απο την σκιαχτρα.........gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος5/7/12 17:01

    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....ΒΑΛΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑΣΕ ΒΑΛΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος5/7/12 18:04

    GEIA SOY KOYBARDA 3.11 TOSA SOYR8E TOSA SOY KRATHSANE KAMMIA 25000 E KRATHSEIS GIA EFORIA DHLADH POSA PHRES APO TO DHMOSIO KAI GI AYTO EISAI YPER TON MNHMONION. MPAZONEIS KAMMIA 70000 E TOYLAXISTON APO TO DHMOSIO.NTROPH RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος5/7/12 18:07

    θέλει η π @@@@@@@@@@@@@@@@ να χαρεί μα η χαρά δεν την αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος5/7/12 20:52

    Φιλόσοφε για χαμήλω λιγουλάκι, πετάς ψηλά και δε σε πιάνουμε.....όχι τόσο υψηλά νοήματα αδερφέ, είπαμε να μας ανεβάσεις, αλλά μη μας γκρεμοτσακίσεις......εδώ γράφεις για το πόπολο, όχι για φιλοσοφικές βραδιές να σε θαυμάζουν ανατριχιάζοντας μερικοί μερικοί...
    Αν εννοείς ότι δε σκιάζεσαι από τις απειλές μου, ε, τότε δίκαια σε θαυμάζουμε.....χαχαχαχα...

    Και για την ιστορία δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, ξέρεις κανένα δημόσιο να παίρνει τόσα.....τεκμήρια είναι τα περισσότερα και δε βαρυγομάω. Και τηράτε να πλερώσετε τα δανεικά γιατί θα σας δω καμιά μέρα με κανα μπαστουνομάτσουκο να κυνηγάς τον.....κλητήρα, τον ξέρεις καλά νομίζω......μην μπερδέψεις και κυνηγήσεις κανα γερμανό τουρίστα ή κανα πακιστανό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος5/7/12 22:10

    Καλα ρε πατριωτη δεν ειπες τελος, γιατι ξαναγυρισες για να γινει παλι αμερικαν μπαρ.......θα τις φας παλι τις θελει ο κ......σου τις ματσουκιες....

    Μηπως μετανιωσες και θελεις να δωσεις την απαντηση που απο το πρωι σου κανουμε....τι ηταν εκεινο που σε ενοχλησε και στι 7.10 εκανες αρνητικο σχολιο;;;;;;Μοκο μπουλη, μοκο δεν εχουμε απαντηση, το καναμε γαργαρα και πιανομαστε με τον αλλο που σε παιζει πινκ πογκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος5/7/12 22:12

    ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΡΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος5/7/12 22:12

    ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΡΙΝΤΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος5/7/12 22:57

    καταρχην υπογραψε, ψευδωνυμως,μην κυκλοφορεις σαν ξεσκαλτσουνοτη γρια τον φλεβαρη εδω μεσα,και μην σκιαζεσαι δε σου γυρευω....κρατα τα λεφτα σου τον πυρετο σου και κουκουλωσου κατου απο την κοζινα,μεχρι ναρθει η ωρα να πας, λιγουλι κατου,να κανεις τον ντεβεκελη,να υπαρξεις λιγο,να φανεις,αααααα και επειδη εχεις χαρτουρα....ριχτους αλατοπιπερο μην σου μουχλιασουν .........................εγω υπογραφω..εσυ μοκο.. gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος5/7/12 22:59

    ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος5/7/12 23:37

    Καλά κρασιά φιλόσοφε, νάξερες που νύχτιωσες....Ζηλεύεις ρε, γέρος άνθρωπος, αντί να πεις σπολάτι.....

    Εγώ κάνω προσπάθειες να φύγει η σγάρτσα, εσύ κράτα την πάτους πάτους......Αλήθεια εσένα τι σε τσίμπησε, πες τους γιατί εγώ ξέρω και σκιάζουμε το...ινάτι σου.....αλλά έχω λαγοπόδαρο για κάτι ξεγάνωτα ¨χαρανιά¨......

    Μόνο βλάκες έχουν χαρτούρα σήμερα. Ακούνητα φίλε μου, ακούνητα και ψηλοτάβανα....και ας πλερώνουμε εσάς τους χαραμοφάηδες του δημοσίου εμείς οι εμπόροι....

    Τώρα ως προς το ντεβεκέλη δεν αφήνεις εσύ....κανέναν άλλο να τον κάνει....χιχιχιχιχι...Όχι τον πυρετό που γράφεις, αλλά τ' αγγέλου σου νερό......ωχ ο μαύρος τι ξεσγαρλίζω.... Θυμάσαι τα βατοκρυμένα μάλλον του χψ.....ε, ρε γλέντια αν αρχινήσει πάλι.....ε, ρε όργανα ροζή.....

    Μάτι τινος είσαι σύ?????.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5/7/12 23:47

    Μάτι έχεις στοματάκι να φας σύκα????το ξέρεις αυτό με το σκουριά και τον ......(ας μην αναφέρουμε ονόματα καλύτερα) Κάτι τέτοιο μου θυμίζεις με το ¨να υπάρξεις λίγο¨ αυτό φιλόσοφε είναι για την καρυά να το λες εσύ.....Μάτι τίνος είσαι σύ?????????......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος6/7/12 01:40

    ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ Μ@@@@@@@@@@@@@@ ΚΑΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΥΡΛΟΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος6/7/12 08:05

    Τραβάτε παρακατούλια τώρα και τηράτε να δείτε αν έρχομαι..όλοι σας που πλακώνεστε εδώ μέσα. Εσύ ειδικά με το ¨ναρκισσικό¨ όνομα ξέρεις ότι τολμώ...να υπογράψω μπροστά στο μέγεθος σου... Αλλά πού με θυμήθηκες ντάλα καλοκαίρι?

    (ο χωρίς ψευδώνυμο)

    Υ/Γ θα συνεχίσω να σας διαβάζω κάθε μέρα και θα μου λείψετε αν σταματήσετε. Δε θα μου λείψετε από το μέτρο, αλλά στ' αλήθεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος6/7/12 12:21

    ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΨ ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος6/7/12 12:41

    ΔΕΝ ΤΗΡΑΓΕ ΤΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΜΕΣ ΤΟ ΜΠΕΣΙΚΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος6/7/12 13:13

    ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΤΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος6/7/12 13:14

    έγινε ταυτοποίηση χψ και μερκελάκι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος6/7/12 13:23

    YPALLHLOS THS DEH ELEGES OTI HSOYNA TORA EMPOROS FOROFYGADAS .RE SYNEL8E KOYNHMENOS POLY EISAI OYST .SOY EIPA KI ALLOTE.PARE ENA PSEYDONYMO KAI MILA GLANITSIOTIKA GIA TO XORIO SOY MONO.MHN KANEIS TON E8NOSOTHRA.AYTO TO KANOYN ALLOI SHMERA.MPAS KAI STAMATHSEI NA SOY BGAINEI KAKIA POY TABALES ME TO GEROLYKO KI ALLA DIAMANTIA EDO MESA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος6/7/12 14:07

    ελα ρε......και λιμαρισα....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος6/7/12 15:58

    Σιγά-σιγά να κρατάω το σκορ!!!

    Φιλόσοφος ΝΤΕΒΕΚΕΛΗΣ - Νεκροθάπτης Διαμάντι 3-15......συνεχίστε. Πάμε για ρεκόρ.

    Αλλά ρε ¨νεκροθάπτη-διαμάντι¨ τι ανακατεύεσαι αφού ανέλαβε το βαρύ πυροβολικό...εσύ είσαι ....βατράχι μπροστά στο....βουβάλι...Κάνε στην άκρη μην πατήσεις ¨τίποτα¨ και κάνει κλάτςςςςς...Τα ίδια αναχαράζεις συνέχεια, άσε μήπως και βγει ΄κανα βαρύ τσιτάτο και ....γράψει από τον μεγάλο!!!! Μη μαγαρίζεις τις σοφιστίες....

    Άλλωστε είπες ότι θα ¨ξεμαγαρίσεις¨ από ΄δω μέσα(είδες βάζω εισαγωγικά, δεν είναι βρισιά, αλλά γλανιτσιώτικη επωδός για τους ανεπιθύμητους νεκροθάπτας)


    -Μάτι μου, τίνος είσαι σύ?????
    -του......
    -Οϊιιι, το κα(τσ)ιόμοιρο (κακόμοιρο)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος6/7/12 16:59

    ΠΩ ΠΩ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥΧΕΙΣ Μ@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΣΕ ΧΔΩΡΑΕΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΤΑΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος6/7/12 17:31

    Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΨΗ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΜΟΚΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος6/7/12 17:34

    Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012
    Να υπερασπιστούμε το κοινωνικό κράτος, ή να υπερασπιστούμε την κοινωνία των χρηματιστών;

    Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
    Antonio Di Pietro... o δικαστής «καθαρά χέρια» μοναδική αντιπολίτευση στην Ιταλία
    Με την αριστερά εκτός βουλής (σοσιαλιστές, κομμουνιστές δεν εξέλεξαν βουλευτές), την κυβέρνηση Μόντι-Goldman Sachs υποστηριζόμενη από τις επονομαζόμενες παρατάξεις κεντροαριστερά και κεντροδεξιά, το κόμμα «Ιταλία των Αξιών» του δικαστή της υπόθεσης «καθαρά χέρια» Antonio Di Pietro σηκώνει το βάρος της αντιπολίτευσης.
    Καταψήφισε χθες την κυβέρνηση των τραπεζιτών και υπερψήφισε την μομφή στην υπουργό Εργασίας Elsa Fornero (εκεί ακόμη δεν ονομάζουν το υπουργείο εργασίας ως απασχόλησης), η οποία σε πλήρη διάσταση με τη ρηματική διακήρυξη του Ιταλικού Συντάγματος (Η Ιταλική Δημοκρατία βασίζεται στο Δικαίωμα στην Εργασία), δήλωσε: «Η εργασία δεν είναι δικαίωμα»!
    Ο Antonio Di Pietro απαντώντας στις «εκκλήσεις» για συμμετοχή σε μια κυβέρνηση εθνικής αναγκαιότητας, δήλωσε:...
    «Στους φίλους που μου λένε “υπάρχει αναγκαιότητα για κυβέρνηση πολιτικής συμφωνίας”, θέλω να απαντήσω: ΝΑΙ, αλλά για να κάνουμε τι; Να υπερασπιστούμε το κοινωνικό κράτος, ή να υπερασπιστούμε την κοινωνία των χρηματιστών; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, εμείς δεν παίζουμε»!
    Έτσι ακριβώς ολοκληρώνει την ομιλία του στο βίντεο που ακολουθεί:

    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από press-gr στις 5:30:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος6/7/12 17:37

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΤΡΕΛ@@@@@@@
    Α ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος6/7/12 17:57

    Συγκλονιστικό μήνυμα του αυτόχειρα στην Καλλιθέα...
    «Δεν πάει άλλο, δεν αντέχω αυτή την κατάσταση. Συγγνώμη…».
    Αυτό φαίνεται πως ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στο κινητό της συντρόφου του, ο 46χρονος άνεργος μοντελιστής, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως δημοσιεύει το Έθνος.

    Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο μετά τη μία χτες το μεσημέρι στο ισόγειο της πολυκατοικίας, στην Καλλιθέα, όπου διέμενε τα τελευταία πέντε χρόνια.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 46χρονος αντιμετώπιζε στον τελευταίο καιρό έντονα οικονομικά προβλήματα και κάποιες σημαντικές παραγγελίες που είχε κάνει είχαν ακυρωθεί.

    Ο αυτόχειρας ήταν διακεκριμένος μοντελιστής με πολλά βραβεία στο χώρο του.

    Τον τελευταίο καιρό φαίνεται όμως πως τα έβγαζε δύσκολα πέρα.


    troikanoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/7/12 00:01

    Φιλόσοφε ντεβεκέλη, σου τον χαρίζω, να τον χαίρεσαι, συνομίλησε μαζί του κάπου ταιριάζεις.....στο λεξιλόγιο μόνο διαφέρεις στα νοήματα ....άλε κουάλε.....

    Εγώ με τα σκύβαλα...γιοκ μπουρδά....

    Εμπλούτισε το λεξιλογιό του (ηλίθιος, βλάκας, βλαμένος,μουρλός, μαλάκας, τρελάρας πρόσθεσε σήμερα και το πούστης).

    Νις, σόρυ....έχω ευθύνη!!!!.και φυσικά δεν περιμένω από πάρτυ σου ευθύνη ευαισθησίας για τέτοιους χυδαίους χαρακτηρισμούς......Είπαμε θέλει να είναι ...βαριά....Χαρείτε τον.....Εγώ με βοθρολύματα δεν έχω μάθει, παρά μόνο με ...σκληρό ροκ που λίγοι αντέχουν....(σίγουρα αυτά δεν είναι για σένα προσωπικοί χαρακτηρισμοί.....)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος7/7/12 00:27

    Και τα παρατσούκλια , λόγω απόψεων, λόγω ενεργειών, λόγω χαρακτηριστικών κλπ (ίδιο του χωριού μας) που προσάπτει ο ένας στον άλλο (πχ φιλόσοφος, νεκροθάπτης, μυαλοκαμένος, πιου πιου, ντεβεκέλης, βατοκρυμένος,ανθρωπίσκος, αδειανό πιάτο, ξεσκαλτσούνωτη γρια, νάρκισος, μαυροψυχούλα κλπ) δε νομίζω ότι έχουν σχέση με τα εμετικούς χαρακτηρισμούς και τη μπόχα που αποπνέουν οι έξαλλες γραφές του γνωστού σας πλέον και μη εξαιρετέου πατριώτη με τα κεφαλαία και τις αναρτήσεις των αυτοκτονιών ......Αυτά για κάποιους που θα βιαστούν να εξισώσουν τις λέξεις......και τους ανθρώπους.....

    Και θυμηθείτε το ¨νεκροταφείο¨ γιατί το κάθε μπλόγκ χρειάζεται απόψεις, αντιθέσεις σε επίπεδο σκληρού ροκ και εδώ μέσα δυστυχώς τα αδειανά πιάτα είναι συνάμα και ....ρηχά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/7/12 01:31

    ΤΙ ΡΟΚ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΓΙΑ ΓΑΡΤΣΕΣ ΜΙΛΑΣ.ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΚΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΔΕΗΤΗ Η ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΕ Σ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος7/7/12 07:40

    Δε μπορει κατι εχεις στο μυαλο σου για να το παιζεις θιγμενος και μισοκακομοιρης, οτι θιχτηκες με τις βρισιες κλπ (αλλωστε του συρμου ειναι αυτες). Κατι κατι σκαρωνεις....

    Στην τελικη θα το απομουρλανεις τελειως, ειναι που ειναι στα καγκελα δεν το παρατας για λιγο γιατι σφιγγουν και οι ζεστες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος7/7/12 10:28

    Επαναλαμβανω το σχολιο ενος πατριωτη σε προηγουμενη αναρτηση και ΟΜΟΛΟΓΩ οτι ειχε δικιο......καπως ετσι το επαθες και συ που τα εβαλες με αυτον που εχει γραφειο....κηδειων...

    8:03 O βλάκας ειναι ανίκητος.
    θα σε τραβήξει με κόλπο στο επίπεδό του και παίζοντας εντός έδρας θα σε νικήσει με μεγάλη διαφορά μη μπορώντας να κάνεις τίποτα.

    1:59 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος7/7/12 10:55

    ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΘΕΕ ΚΑΙ Σ ΕΡΡΙΞΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑ.ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος7/7/12 19:03

    Καλα ο θεος εισαι εσυ και ο αλλος ο βλακας;;;;;;

    Παει πηραμε τους δρομους.....για τα καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος7/7/12 19:08

    ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος7/7/12 19:25

    ΕΜΠΟΡΟΔΕΗΤΗΣ ΜΠΑΖΟΝΙΟΣ ΜΕΡΚΕΛΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος7/7/12 22:47

    Το μπαζονιος σουρθε απο το μποζονιο του Χικς;;;;;;; Καλα παρακρουση εχεις παθει;;;; Και κοιτα μη δικαιολογηθεις δηθεν απο τη μπαζα γιατι τοτε κλεισε επειγοντως ραντεβου με το γιατρο.....τοχεις αναγκη πολυ......

    Για να μην το εχω κριμα στο λαιμο μου αντε .....γεια σου.......(διαλεξε οποιο παρατσουκλι θελεις, συλλογη εχεις κανει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος8/7/12 00:44

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος8/7/12 18:27

    ΜΠΑΖΟΝΙΕ ΜΕΡΚΕΛΕ ΔΕΗΤΕΜΠΟΡΑ
    ΣΤΑ ΣΥΝΟΨΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ

    Η Ελλάδα των αυτοκτονιών - 350 απόπειρες μόνο τον Ιούνιο
    Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν οι αυτοκτονίες στην Αττική, σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ.
    Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε προκύπτει ότι μόνο τον Ιούνιο κατεγράφησαν 350 κλήσεις για απόπειρες αυτοκτονίας στην Αττική, από τις οποίες οι 50 κατέληξαν.
    Το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών που παρατηρείται στην Αττική...

    Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιάννης Χούσος, εξέφρασε την ανησυχία του και για τον Ιούλιο, καθώς έχουν ήδη καταγραφεί έξι κλήσεις από τις οποίες οι πέντε κατέληξαν.
    Με καθυστέρηση αρκετών μηνών, η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιοποίησε τα επίσημα στατιστικά για τις αιτίες των θανάτων που σημειώθηκαν στην Ελλάδα το 2010.
    Σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις ειδικών και μη για εκρηκτική άνοδο του αριθμού των αυτοχείρων, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι την πρώτη χρονιά του μνημονίου και των σκληρών οικονομικών μέτρων οι τετελεσμένες αυτοκτονίες βρέθηκαν σε περίπου ίδιο επίπεδο με το 2009.

    Συγκεκριμένα, η ΕΛΣΤΑΤ αναφέρει ότι το 2010 οι θάνατοι από "αυτοκτονία και αυτοεπιβαλλόμενη κάκωση" ανήλθαν σε 377 (336 άνδρες και 41 γυναίκες), έναντι 391 το 2009, καταγράφοντας μείωση 3,58%.
    Η πτώση αυτή "σπάει" το ανοδικό σερί των θανάτων από αυτοκτονία που σημειώθηκε το 2008 και το 2009, με συνολική αύξηση 19,2%, που ήταν και η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

    Ανατρέχοντας στα στατιστικά στοιχεία των δέκα τελευταίων χρόνων (2001-2010), διαπιστώνει κανείς ότι η μαύρη λίστα των ανθρώπων που προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα παρουσιάζει περιορισμένες διακυμάνσεις ανά έτος, με ελάχιστο τις 323 αυτοκτονίες και μέγιστο τις 402.
    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας σημειώθηκαν συνολικά 3.656 θάνατοι από αυτοκτονία, δηλαδή 365,6 θάνατοι κατά μέσο όρο ανά έτος ή μία αυτοκτονία την ημέρα.
    Στο μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επισημαίνει σε συνέντευξή του στη Real News της Κυριακής πως βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μην υποστούν άλλες θυσίες οι Έλληνες, καθώς, όπως σημείωσε, κινδυνεύουμε να γίνουμε χώρα αυτοκτονιών.
    Αναρτήθηκε από Kafeneio™ + στις 7/08/2012 06:22:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος9/7/12 12:12

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος9/7/12 18:26

    Σοκ στην Εύβοια από νέα αυτοκτονία...

    Ένας 80χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στην Κύμη της Εύβοιας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
    Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο ηλικιωμένος πήρε την καραμπίνα του και απομακρύνθηκε από το σπίτι του πηγαίνοντας στο μπαλκόνι ενός γείτονα.
    Ακούμπησε την κάννη του όπλου πάνω του και πάτησε τη σκανδάλη.

    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 3:23:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος9/7/12 19:38

    αθλιοι ψηφιζουνε αθλιοι κυβερνανε......το αποτελεσμα φαινεται gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος2/8/12 02:58

    Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο;
    Θέλετε να επενδύσετε στην επιχείρησή σας;
    Θέλετε να εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας και nees κάποια χρήματα;
    Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας μέσω e-mail: mcdavicineloanfirm@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες σήμερα το δάνειό σας.


    Προσφέρουμε τόσο χαμηλά όσο% ποσοστό 3% επιτόκιο δύο μηνιαία και ετήσια μπάσα.

    E-mail: mcdavicineloanfirm@gmail.com
    Όνομα: William Mc Davicine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος19/5/21 20:13

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για άμεση απάντηση: drbenjaminfinance@gmail.com Κλήση / Κείμενο: +1(646)820-1981 Whatsapp +19292227023 Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και πιστέψτε τον ιστότοπο της εταιρείας: https://capitalmanage-inc.com/

    Γεια σε όλους, Το όνομά μου είναι ο κ. Justin Riley, είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από το CAPITAL MANAGEMENTS INC (drbenjaminfinance@gmail.com) μετά την αίτηση δύο φορές από διάφορους δανειστές δανείων ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι δανειστής εδώ, αυτό το φόρουμ, σκέφτηκα ότι το δανεισμό τους ήταν πραγματικό και έκανα αίτηση, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ δάνειο έως ότου ένας φίλος μου με συστήσει στον {Dr.Benjamin Scarlet Owen} τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της CAPITAL MANAGEMENTS INC που υποσχέθηκε να βοηθήσει με ένα δάνειο της επιθυμίας μου και πραγματικά έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση, ποτέ δεν πίστευα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αξιόπιστοι δανειστές δανείων έως ότου συνάντησα τον {Dr.Benjamin Scarlet Owen}, ο οποίος με βοήθησε πραγματικά με το δάνειο μου και με άλλαξε η ζωή προς το καλύτερο. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε επίσης ένα επείγον δάνειο, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Dr.Benjamin Scarlet Owen στη διεύθυνση email του: drbenjaminfinance@gmail.com CAPITAL MANAGEMENTS Η INC διαθέτει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο γρήγορης απόκτησης χρημάτων και
    ανώδυνα μέσω Whatsapp +19292227023 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    Και σκεφτείτε ότι έχετε αντιμετωπίσει και επιλύσει όλα τα οικονομικά σας προβλήματα. Μοιραστείτε αυτό για να βοηθήσετε μια ψυχή τώρα, Ευχαριστώ
    Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και πιστέψτε τον ιστότοπο της εταιρείας: https: //capitalmanage-inc.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.