Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Οι εκλογές στις 25 Γεναρη  είναι οι κρισιμότερες από το 1974. Δεν είναι εκλογές εναλλαγής των δυο κομμάτων της εξουσίας  όπως ξέραμε μέχρι σήμερα.  Αυτές οι εκλογές  σηματοδοτούν την κατάρρευση ενός φαύλου ,διεφθαρμένου και άθλιου πολιτικού συστήματος που ευθύνεται για τη σημερινή καταστροφή της χώρας . Και δεν εννοώ μόνο την οικονομική, αλλά και την ηθική παρακμή που διάβρωσε στο πέρασμά της κάθε ηθική αξία, θεσμών και ανθρώπων .
Και ενώ το πολιτικό σύστημα  βγάζει τον επιθανάτιο ρόγχο, εξαπολύει ταυτόχρονα  επίθεση από ξηρά, αέρα και θάλασσα σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας για να τα τρομοκρατήσει και να τ αναγκάσει γονυπετή να συρθούν στις κάλπες για να τους ψηφίσει. Με τέτοια ανήθικη εκστρατεία λοιπόν, στοχεύουν  περισσότερο  στο κομμάτι εκείνο του πληθυσμού ,που μόνη πρόσβαση στην πληροφόρηση είναι στα βρωμοκάναλα του καθεστώτος .Αυτά τα τμήματα είναι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων χωριών και πόλεων, είναι οι συνταξιούχοι , και οι αγράμματοι  που  είναι περισσότερο ευάλωτοι  στην παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία.
 Δεν είναι μόνο οι απειλές για γκρέξιτ ,χρεοκοπία αποταμιεύσεις συντάξεις,συμφορά !! κλπ Είναι και για την αποσταθεροποίηση της χώρας,καθώς επίσης και αυτής ακόμη της αποστεωμένης δημοκρατίας .Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν κι άλλο Πέφτουν !!!Φεύγουν !! Το ξέρουμε κι εμείς Το ξέρουν κι αυτοί!
Γι αυτό και όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε για τις εκλογές, η τρομοκρατία θα εντείνεται  και είναι πολύ πιθανόν να δούμε ακόμη και φαινόμενα εθνικής και οικονομικής αποσταθεροποίησης προκειμένου να φοβίσουν ακόμη περισσότερο τον λαό . Είναι όλα πιθανά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι  και ψύχραιμοι .Το σύστημα είναι αποφασισμένο να εμποδίσει πάση θυσία την παράδοση της κυβέρνησης σε κόμματα η κόμμα που δεν ελέγχουν.
Πέρα όμως από την τρομοκρατία  και την  ψυχολογική βία που ασκούν στην κοινωνία,  σχεδίασαν  να την παγιδεύσουν και με διάφορα ευκαιριακά κομματικά σχήματα και  πολιτικά απολιθώματα,  όπως το Ποτάμι και ο ΓΑΠ που είναι σαρξ εκ της σαρκός του συστήματος . Αυτά τα κόμματα δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά σε κανένα θέμα από την συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου. Μην παγιδευτείτε λοιπόν από την υποκριτική φωνή  του Παπανδρέου  που  προσπαθεί απο θύτης να εμφανιστεί σαν θύμα, να  σας προσεγγίσει   συναισθηματικά , να σας υφαρπάξει την ψήφο και ν' αποκρύψει  την εγκληματική του ευθύνη  για την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα μας.  Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος που είχε το πιστόλι στο τραπέζι ,αλλά τελικά το έβαλε στον κρόταφο των βουλευτών του και της κοινωνίας.
Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, έχασε πλέον την ικανότητα να φοβίζει. Μπορεί αυτές τις μέρες να παίρνει τις πιο αιμοβόρες αποφάσεις της θητείας του πάνω στην παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία, αλλά είναι γυμνό από επιχειρήματα, ισχύ και δύναμη επιβολής .Έχει καταντήσει περίγελο κι έτσι θα πέσει !! Κατάπτυστο μισητό  και χλευασμένο από τον λαό!!
Φτού σας !

18 σχόλια :

  1. Ανώνυμος8/1/15 09:01

    ρεεεεε τον κουκουλοφορο σαν τα χιονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/15 09:26

    ουρλιαζει ο τραγκας να μην ανεβει ο συριζα και βαλει λεει φορο στην μεγαλη ακινητη περιουσια και πληρωσει η μεγαλοαστικη ταξη...ας ξαναανεβουν οι σαμαροβενιζελοι να κοψουν το ρευμα και των υπολοιπων να πανε το μεροκαματο στο δεκαρικο και τη συνταξη στα τρακοσια να βαλουν τον εβραικο φορο εφ απαξ στην παραμικρη περιουσια που ζητανε οι νεοι γκαιριγκ της γερμανιας απο το πρωτο ευρω...ετσι πατριωτη θα ριξεις χιλιαδες ευρω σε φορο για να κρατησεις το παλιοσπιτο στο χωριο το δυαρακι στην πολη..κι αν δεν ταχεις κατασχεση και εξωση..στο δρομο.....να νοικιασουμε τις σπηλιες στο χωριο...να μενουμε σαν αγριμια...οπως ταλεγε ο ρηγας φερραιος επι τουρκοκρατιας...σπηλιες να κατοικουμε να βλεπουμε κλαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/15 09:33

    O ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΦΤΑΝΑΝΑΕ
    ΤΙ ΤΑ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΟΥΛΑ Τ ΑΛΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/15 11:03

    πουισαι εσυ ρε.. τι διαολο τοσο καιρο ησουνα για τσιγδαλα???gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/1/15 13:33

    Καθαροί άνθρωποι ,καθαροί ψήφο gerolyke
    Καλημέρα!!
    κουκουλοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/1/15 15:07

    Το ΠΑΣΟΚ με επιστολή του μέσω του Νίκου Σαλαγιάννη στο υπουργείο Μεταφορών ερωτά γιατί αφού ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν είναι πλέον μέλος του ΠΑΣΟΚ αλλά του κόμματος Παπανδρέου δεν έχει κληθεί να επιστρέψει στην εργασία του.
    Ο κ. Καρχιμάκης σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ είναι εργαζόμενος στο υπουργείο Μεταφορών και μέχρι και σήμερα αποσπασμένος στο ΠΑΣΟΚ ενώ έχει και αστυνομική προστασία
    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/15 20:21

    να ριξω κι εγω ενα φτυσιμο
    φτου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επαναλαμβάνω Θα διαγράφονται ανώνυμα σχόλια που αναφέρονται σε πρόσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/15 21:48

    ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ. ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΜΕ,ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ME REAL ESTATE,ΤΙΣ OFF SHORE ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/1/15 00:06

    Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

    Εξαιρετική σημασία αποκτά, κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, η δήλωση του ιδιαίτερα ισχυρού, επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Δούμας της Ρωσίας, Αλεξέι Πουσκόφ στην εφημερίδα Pravda, την οποία μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

    Συγκεκριμένα, ο Α. Πουσκόφ τόνισε: “ Ό,τι και να λένε στο Βερολίνο η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα αποτελέσει το ισχυρότερο πλήγμα που έχει δεχθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση σε όλη την ιστορία της. Σήμερα η Ελλάδα είναι το κλειδί για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης ”.

    Η βαρυσήμαντη αυτή δήλωση έρχεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να τονίσει το βάρος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να ενισχύσει τα μέγιστα τη διαπραγματευτική της θέση, ιδιαίτερα στο ζήτημα του χρέους, έναντι της Γερμανίας και της ΕΕ.

    Η Ρωσία με αυτήν τη σύντομη δήλωση του Αλ. Πουσκόφ υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδει στην Ελλάδα, αφού την αναγορεύει σε κλειδί για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και απαντά στην Γερμανική τρομοκρατία, η οποία προσπαθεί να ισχυριστεί ότι η χώρα μας και οι επικείμενες επιλογές της για ακύρωση των μνημονίων και της λιτότητας και διεκδίκησης της διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, θα αφήσουν σχεδόν αδιάφορη την ΕΕ και χωρίς επιπτώσεις την πορεία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/1/15 10:33

    Με εντολή Σαμαρά δεν ελέγχθηκε η λίστα Λαγκάρντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/1/15 11:11

    Με μια επιστολή του, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Ρέππας, εκφράζει τη στήριξή του στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου ωστόσο επισημαίνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/1/15 11:17

    ΡΕΠΠΑ ΧΙΛΙΟΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΙΕΣΤΗΚΕΣ..ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/1/15 12:01

    Το δίλημμα είναι αν ο λαός θα διατηρήσει ζωντανές τις δυνάμεις που απαιτούνται ώστε να τους «σαρώσει» θέτοντας στην υπηρεσία του την οικονομία (συνεπώς και το νόμισμα). Αν δηλαδή θα γίνει εκείνος πολιτικά κυρίαρχος αποτινάσσοντας από το σβέρκο του τις πολιτικές βδέλλες. Η’ αν θα «παραδοθεί» και θα αφεθεί να τον απομυζούν μέχρι τελευταίας «ευρωδεκάρας» εκείνοι που δεν δίνουν για τη ζωή του «πεντάρα τσακιστή».

    Ν.ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/1/15 13:54

    ο χψ που ειναι ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/1/15 13:59

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/1/15 18:43

    ΤΡΑΓΚΕΣ ΚΥΡΤΣΟΙ ΚΙ ΟΛ ΕΣ ΟΙ ΦΑΓΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΥΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΤΑΞΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/1/15 21:41

    Ο Ρεπας στηριζει τον παπανδρεου απο το σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.